Klicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för större

Sydafrika fick idag iklä sig rollen som snygg luffare. Mitt i gräset satt hon. Min hatt och min sammetskavaj gjorde looken fulländad.
Att det gick omkring en man och klippte gräset runt omkring oss behöver vi inte låtsas om.
Fast lite fint var det ju när gräsklipparen var ungefär en meter ifrån oss och det började regna och kamerans batteri tog slut. Samtidigt. Då fick vi vara klara.
Jag ska använda de här bilderna till Etsy tänkte jag. Alla de här smyckena är nämligen redan upplagda där men behöver en snygg modellbild som kan ackompanjera de mer stilrena närbilderna som jag redan har. Jag är så glad över resultatet idag. Det här är bara en liten del av bilderna vi tog och det var ganska snabbt fixat. Underbart när man lyckas fånga precis den där känslan som man ville åt!

Och vill ni veta en sak? Dimman på de översta bilderna är inget filter eller så. Det är bara jag som andats på linsen lite. Fint va? Älskar att kunna lösa helheten direkt i kameran!
Comments (1) Write comment
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop