Klicka för större

Jag har gått över till den mörka sidan. Är nu innehavare av en sprillans ny iPhone.
Måste säga att än så länge är det väl hälften av sakerna som är bättre än android och hälften som är sämre. Vänjer mig nog vid mycket men vissa favoritprogram som jag hade i förra telefonen finns inte till iPhone och hur mycket jag än letar hittar jag inget som är likvärdigt. Man vill ju inte behöva ha 3 olika program när man kunde lösa saken med ett enda tidigare.
Sådana i-landsproblem jag har!
Men en sak som är fullkomligt lysande är att jag nu kan köpa mig ett mobilskal från Society 6 med ett av mina egna foton på!!! (Funderar på den här fågelvarianten eller kanske den här repade spårvagnskuren som ju så praktiskt döljer eventuella repor som skulle uppstå på telefonen)
Just nu har förresten Society 6 fraktritt till och med söndag så kika in i min butik vettja. Kanske hittar ni också nåt ni vill ha.

Idag jobbar jag nonstop på hemsidan. Mycket att göra. Och så den jädra deklarionen som ska in på onsdag också! För bövelen! Var de tvungna att lägga datumet precis när min hemsida ska vara klar!? ANPASSA ER EFTER MIG SKATTEVERKET!!!
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop