Klicka för större
Belöning efter hårt arbete.
Idag var idolerna och sjöng i Nordstan. Det hördes främst på alla skrikande flickor. De låter lite som ett sånt där gnisselljud som kan uppstå om man gnider en gummiboll mot en glasruta.
Fast mycket mycket högre.

Annat som hänt idag:

En liten pojke med guldpaljetthatt stod länge framför mitt bord och pratade med mig. Han hade varit på idol igår och lyssnat på dem idag med. Han vill att Robin ska vinna. Han älskade Eric Saade och berättade för mig om en tjej som var bortskämd som bodde i ett jättestort rum och var kär i Justin Bieber och hon grät massa över det och så ringde det på hennes telefon och så var det Justin Bieber! Gissa om hon blev glad då!!
Han var också väldigt fascinerad över mina smycken och undrade vilket smycke som tog allra längst tid att göra. När jag visade honom ett stort armband sa han Då ska du ha mycket pengar för det för om man har jobbat länge på något så ska man få mycket pengar.
Jag tyckte det lät mycket klokt och sa till honom att han var ju en riktig affärsman!
Ja, folk brukar säga det om mig, sa han då och borstade bort några osynliga dammkorn från ena axeln i en supernonchalant gest. Jag visste knappt var jag skulle göra av mitt skratt, så fint var det!

En kvinna tvärnitade när hon såg ett av mina halsband i prinsesstårtefärger och utbrast Det är så vackert att jag nästan döööör!

En annan kvinna ansåg att hon hade all rätt att kritisera alla mina smycken eftersom hon bara kom med idéer. Att idéerna enbart bestod i hur färgerna var helt fel, att kedjan inte alls passade och att mina lösningar inte var rätt, ansåg hon inte vara något som helst problem med.
Det här är något jag stöter på ganska ofta. Det är en stor skillnad på att komma med fina tips och att elakt kritisera. Den här kvinnan kände inte till det, verkade det som.
Innan hon gick pekade hon på mina biltärningar och sa i en ton som inte riktigt gick ihop med hennes ord: Det där var ju tokigt.
En sån tokig tant va!

Och just det!
På morgonen kom ett fyllo som gick före mig igår kväll. Eftersom jag varit där när han gått och var där när han kom undrade han förskräckt om jag hade varit där hela natten och sålt smycken! När jag skrattande förklarade att jag just kommit dit pustade han lättat ut för min skull. Åh.

Toppendag idag! Imorgon är sista dagen. 11 till 17 är det öppet då. Passa på för sjuttsingen!

Dag 6 av 7 avklarad.
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop