Klicka för större

Den röda burberlocken på bilden är den andra i ordningen eftersom den första hade 3 cm för kort tråd. Snöpligare än så kan det ju inte bli alltså! Well, jag får helt enkelt behålla den själv då...

Idag har det hänt grejor på marknaden i Nordstan förstår ni!
Inom loppet av fem minuter inträffade följande:
Jag blev flirtad på av en irakisk pizzabagare från Torslanda som ville bjuda mig på pizza i hans pizzeria och när han gått kom en fransman med tjusig hatt, kravatt och tvinnad mustasch fram och berättade att han tillverkade franska sängar och ville bjuda mig på lunch.
Jag avböjde vänligt men bestämt.
Detta är inte första gången den här veckan som män över 45 fattat tycke för mig. Man kan ju undra vad de lägger i briokaramellerna egentligen...

Annat från dagen:

Den mer än lovligt skrynkliga damen som lutade sig över mitt bord som om hon ville viska mig en hemlighet och sade Oh, vad det finns många duktiga människor! Så vackra saker! och så plirade hon med ögonen och gick.

Och den lilla flickan som tittade på mina berlocker och hittade på den ena mer makabra historian efter den andra om mina smyckens öden. Tänk om man bröt upp den och tog ut den tärningen och KROSSADE den!
eller Tänk om man klämde denna blomman och ba drog isär den och ba...
Och jag ba: AJE!

En pappa och hans lilla dotter kom och tittade på mina saker. Flickans mamma var konstnär. En gång när du är stor kanske du också kan vara konstnär och stå här och sälja dina saker. Sa pappan. Flickan svarade genom att visa mig sin läppglansdosa som var formad som ett snäckskal.
Pappan tyckte att den lilla flickan kunde prata om konst med mig istället.
Flickan ville hellre berätta för mig om hennes dumma bror Alex som hela tiden gömde hennes väska i sanden så hon inte kunde hitta den.

Dag 5 av 7 avklarad.
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop