Klicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för större
Visa alla bilder


Några av mina bästa bilder det här året, enligt mig själv.
Först tänker jag att det nog inte har hänt så värst mycket det senaste året. Sen tänker jag lite till och inser att det är ju helt fel, det har ju hänt massor!
Läste igenom alla mina inlägg från 2010 och satt och fnissade för mig själv. Jag fnittrade allt lite åt mig själv också.
Det här var nog året då jag började ta mig själv lite mer på allvar. Jag har pratat om det länge. Men nu har det nog hänt. Hittade ett inlägg från januari då min vän Rebecka och jag skrev ner våra mål inför framtiden. Ett av de tydligaste var att bli modigare och tro mer på mig själv. Som en del av det gjorde jag en fotobok med mina bästa foton, enligt mig själv. Den blev så himla fin och fick mig att inse att jag faktiskt tar rätt så bra bilder ändå, ibland riktigt fina till och med!
Jag fick in mina smycken i butiken d.n.a och jag stod på en massa design- och hantverksmarknader. Mitt smycke Blingfittan fick en teveroll i serien Gynekologen i Askim som kommer visas på teve i höst. Jag började sälja mina smycken på nätet, bland annat på Etsy och en dag hade plötsligt över 1800 personer sett ett par av mina örhängen.
Jag har en sida på facebook för er som gillar lottalosten.com. Ni gör mig så glad och jag lovar att ni som är med där snart få veta hur mycket jag gillar er tillbaks.

Detta var också året då David och jag reste en massa. Vi var i Prag och mötte våren och vi var i Amsterdam och välkomnade hösten.

Tillsammans gjorde David och jag en kortfilm i tävlingen Videomarathon och vi blev nominerade men åkte ur i sista steget.
Jag fick en liten statistroll i filmen Cornelis och hade en rolig inspelningsdag trots att mitt ansikte bara syns två sekunder i den färdiga filmen.
Jag hade photoshoot med Fia och jag samarbetade med min sminkande vän Johanna och fotade Malin och Lisa som en del av ett projekt och samarbete som kommer att utvecklas mer i framtiden.

Givetvis glömmer jag en massa nu men det här är ju gott nog.

Men innan jag slutar vill jag tipsa om några av mina egna favoritinlägg från året.

Jag kom på det positiva med förkylning.

Jag besökte ett paradis för nördar.

Jag hade en kärleksscen med Chris Rock.

Jag åkte spårvagn med en massa gangsters.

Jag mötte Ahmed som var dummare än tåget.

Jag återsåg en vän som besöker mig i mina drömmar.

Jag återfann en kär ägodel.Och Jag var på fest i ett cirkuskollektiv.

Jag önskar er ett 2011 som blir just så magiskt som ni drömmer om.
Själv så måste jag plita ner lite nya mål för året. Får nog ringa min målskrivarvän, tror jag bestämt.
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop