Klicka för större
Det brann i Frihamnen under 2009.
Jag tänkte summera året med en miljon länkar till er. Testa ert minne, gotta mig i nostalgin och påminna mig själv en smula.

Vi börjar med nyår för ett år sedan. Det var galet uppe på Ramberget. Folk sköt raketer utan minsta tanke på sina medmänniskor. Det var läskigt, men vi tänker ändå gå upp dit i år igen. I vilket fall som helst tog jag den här bilden som jag älskar. Grynig som tusan, men åh, så mycket stämning.

I början av året väntade jag besked på en audition jag var på. På kära sambons födelsedag fick jag det tråkiga beskedet. Det kändes ändå som jag var omtyckt och jag grävde inte ner mig hur mycket som helst. Fick nyligen veta att regissören där varit usel på att betala ut skådespelarnas löner och att det varit en massa strul. Så det var kanske lika bra.

I januari hjälpte jag också David att flytta till Göteborg! Efter två år på distans vad det underbart att bo i samma stad. Det var dock inte lika underbar att se alla hans sladdar som med största sannolikhet kommer hamna i vårt framtida gemensamma bo.

I februari var jag med och startade upp Kultursällskapet Karavan. Vi har hamnat i dvala efter att gruppen varit otursförföljd och drabbats av sjukdomar och tråkigheter, men med allra största förhoppning kan vi snart komma igång igen!
Februari var också månaden då jag skapade Månadens djur. Tyvärr är det några djur som blivit fasligt försenade och jag lovar att bättra mig! Fy på mig!

I mars fyllde Mormin 60 år och jag sökte till HDK med det här arbetsprovet. Jag kom inte in och 2009 började således med flera trista avslag.

I april verkar det inte ha hänt mycket. Men jag tog den här bilden som jag tycker mycket om.

I Maj hälsade jag på sambon i Lund. Hade flera underbara dagar, som ni kanske kan se. Dock drabbades vi av svår sorg när vi upptäckte att Konditori Esplanaden lagt ned.

I juni tog jag den här fina bilden på David. Jag började på gym och det var också månaden för den stora branden i Frihamnen. Oj, vad många fina bilder jag tog då. Jag fascinerades över hur något så hemskt kunde vara så vackert.

I juni firade lottalosten.com ett år och jag firade med tävling som vanns av Caroline och Johanna R. Vi får se vilka som vinner i år!

I juli bar det av till underbara Österlen med dess hav av korn och råg. Jag fotade mamma i växthuset och jag fick ett nytt jobb.
Det kom en jävla massa regn och jag fotade några vingar som var skrämmande vackra.

I augusti var det Way out west och vi såg och hörde både underbara, och inte fullt så underbara artister

I september hade jag sambon på besök och vi hittade till Hattaffären vid Vågmästareplatsen. Vi hade också ett bloggutbyte som ni förmodligen kommer få mer av under 2010.

I oktober var det dags för Videomarathon. Det var en stressande men oerhört rolig erfarenhet och av 260 bidrag blev vi ett av de 36 bästa! Filmen kan ni se här.

Oktober var också månaden då jag drack 21 dagar gammal mjölk.

I november uppfanns blingfittan som har gjort succé, och jag hade avskedsmys för Fina Fian som åkte tillbaks till kärleken i Sydafrika.
Jag sålde också mina smycken på Julstämning på Jönköpings länsmuseum sista helgen i november.

I december hamnade mina smycken på hantverksmarknaden.com och vi var på Regina Spektor-konsert med Aili och Jonas

Det har allt som allt varit ett fint år, men jag tror att 2010 och hela 10-talet kommer bli magnifikt!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!

En massa pussar från mig.
Comments (3) Write comment
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop