Klicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för större

Ni vet när man helt plötsligt tycker att man har all tid i världen och slappnar av precis tillräckligt mycket för att förkylningen ska lyckas klämma sig igenom igen och man ligger i en soffa och ynkar och alltså inte alls har all tid i världen längre?

Jag ser detta som en grov förolämpning från min kropp.
Första delen av dagen var så händelselös att jag inte ens räknar det som vaket tillstånd. Att klä på sig kläderna gav feberrusning. Men nu börjar jag faktiskt känna mig lite mer levande.
Har jobbat på ett armband och skriver lista på allt jag måste komma ihåg till Fresh Fish.
Tittar igenom mappar på datorn med foton från bland annat förra sommaren och fastnar för det gröna.
Jag längtar ut på ordentliga fotopromenader i den gröna försommaren. Jag tror på nästa vecka, det gör jag.

Förresten: Nån som vill ha gratisbiljetter till Fresh Fish-mässan i helgen? Jag har ett par att dela ut. Skriv nåt i kommentarsfältet så finns chansen att du kan få.
Lite info: Fresh fish kommer pågå från fredagen den 27e till Söndagen den 29e maj på Eriksbergshallen på Hisingen i Göteborg. Jag har antagits och kommer alltså finnas där med mina smycken. Jag har mycket nytt att visa som jag känner mig himla stolt över. Det kommer bli riktigt häftigt så jag tycker absolut att ni ska ta er dit nån av dagarna! Inträdet är 100 kr (om du inte råkar ha turen att vinna gratisbiljetter då förstås).
Det kommer vara modevisningar och på söndagen avgörs vilka två som vinner pris!
Så komsi komsi! Jag skulle verkligen bli glad om ni kom och hängde med mig i min monter! Jag bjuder GIVETVIS på Briokarameller.

Och kika in på Fresh Fishs hemsida för mer information.

Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop