Klicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för störreKlicka för större

Nere på hörnet har vi en frukt och grönt-butik som är himla trevlig och som vi redan har gjort till ett av våra stammisställen
Gatan som butiken ligger på ser ut som den var hämtad från en annan tid. Konditorier, cykelhandlare, barer och möbelrenovering kantar trottoaren där hälften av utbudet är trevliga butiker med full ruljans och den andra hälften är småskumma skyffen med ett yttre som inte direkt lockar en att stiga på. Till exempel ett skyltfönster som är uppfyllt av gigantiska krukväxter, typ Benjaminfikus, som vildvuxet ätit sig in i fönsterkarmen och ser ut att ha tagit över hela affärsytan.
Men tillbaks till den fina frukt och grönt-butiken: Vi köpte kryddor och påskliljor att plantera på balkongen. Ägarna är supertrevliga men av någon anledning spelar de alltid vidrig dansbandsmusik. Fördomarna ställs på kant när en invandrarbutik spelar läskig svensk dansbandsblä till musik och inte nåt för oss exotiskt dansvänligt från deras egen kultur.

Nu matchar den ena av våra två balkonger det härliga vårvädret.
Tror nog jag tar med en kopp kaffe ut dit och doftar på myntan och oreganon.

Och om bilderna: Jag övar i photoshop. Försöker skapa en lite suddig och mjuk äldre känsla på mina foton. Vad tycker ni?

Söndagssol till er alla!
Comments (2) Write comment
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop