Klicka på bilden för att komma till min engelska blogg.
Sedan jag gick med i Etsy har jag insett mer och mer att jag är i behov av en engelskspråkig hemsida. Har klurat länge på det nu, jag vill ju inte börja blogga på engelska på den här sidan. Jag skulle förlora så mycket i språket, här vill jag kunna uttrycka mig hur jag vill, i flyktiga eller djupgående tankar.
Men det gick liksom inte komma ifrån att det krävdes en mer internationell sida också. Så jag har startat en till blogg. En enklare sådan som kommer fokusera främst på mina smycken och mitt företagande, mina inspirationer och mina kreativa tankar. Ja, det skriver jag ju om här med men här kan jag till exempel också göra ett sånt här inlägg. Bara för att ta ett exempel.

Om ni vill följa min nya blogg också så blir jag givetvis himla glad, men det är fortfarande den här bloggen som är min stora älskling på nätet.
Jag ska försöka få den nya bloggen att skilja sig från den här, så att den ska vara intressant för både nya och gamla läsare, men än kan man ju faktiskt inte veta hur det utvecklar sig. Jag ser det som ett experiment, ett försök att nå ut med mina smycken till fler länder, lära känna andra hantverkare, konstnärer och designers. Det känns helt klart som något jag har längtat efter. Ni förstår, egenföretagande kan vara rätt ensamt och då får man göra internets hyresgäster till ens kolleger.
Comments (2) Write comment
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop